NEWS OPTIONS

news Options

news Options

Blog Article

کنگره جهانی حضرت رضا(ع) میزبان دانشمندان داخلی وخارجی می‌شود

تکنولوژی از طریق توسعه توانایی‌های جسمی و روحی فردی و گروهی پیشرفت‌های بشر را از مرحله تکامل صرفاً زیست‌شناختی [بیولوژیکی] به مرحله تکامل فکری امکان‌پذیر ساخته است و در جریان این سیر تکاملی، تکنولوژی نیز خود از این قاعده مستثنی نبوده و از سیر تکاملی برخوردار است و هنوز هم خواهد بود. هر تکنولوژی مانند هر تولید و محصول دیگر عمری معین دارد که روند حیات آن را می‌توان بدین‌گونه نمودار ساخت.

تکنولوژی را می توان تمام دانش، کالاها، فرایندها، ابزارها، روش ها و سیستم هایی تعریف کرد که در جهت خلق و ساخت کالاها و ارائه خدمات به کار گرفته می شوند.

این موضوع علاوه بر پیشرفت اینترنت اشیا، باعث پیشرفت تکنولوژی در سایر زمینه‌ها مثل رشد هوش مصنوعی و بیگ دیتا هم می‌شود.

علاوه بر این بهترین هادی گرما و الکتریسیته است و در سلول سوخت هیدروژنی هم کاربرد دارد.

در سال ۲۰۲۱ اما این موضوع به شکل جدی‌تری دنبال شد و خوشبختانه در نتیجه‌ی آن، کاربران موفق شدند حرف خود را به کرسی بنشانند. طبق قانون جدیدی که مثلا در اروپا وضع شده، گوشی‌ها باید تا ۱۰ سال قابل تعمیر باشند.

تکنولوژی جدید بلاکچین یک روش فوق‌العاده برای ذخیره ایمن، احراز هویت و محافظت از داده‌ها است و یک تحول دیجیتال فوق‌العاده را در معاملات ایجاد کرده است. فناوری خاصی که می‌تواند بسیاری از جنبه‌های تجارت را متحول کند. علاوه بر این آینده اقتصاد به لطف بلاکچین بسیار قابل اعتماد است.

اطلاعات تکنولوژی/ محمدنقی مهدوی/ مرکز پژوهش‌های مجلس/۱۳۷۲

بلاکچین website زنجیره‌ای از داده‌ها است که کسی نمی‌تواند چیزی را در آن تغییر دهد. این موضوع باعث می‌شود که این سیستم کاملا ایمن باشد. کنترل داده‌ها هم در بلاکچین امکان‌پذیر نیست و معاملات امن و مطمئن هستند. به همین دلیل احتمالا در آینده صنایع بیشتری از بلاکچین استفاده می‌کنند.

پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل

کشته شدن بیش از ۴۰۰ نفر توسط داعش در افغانستان و پاکستان

دارایی‌های غیرقابل تعویض یا غیرقابل تعویض ارزش ذاتی خود را دارند و نمی‌توانند به این راحتی در مقابل دیگری قرار گیرند. به عنوان مثال، املاک و مستغلات خاصیت تعویض‌پذیری ندارند.

ب: نرم‌افزار که عبارت است از مدیریت استعدادها و مهارت ...

مسائلی که از تجدید ساختار اقتصاد جهانی، محدودیت استفاده از امکانات مالی، تداوم وخامت رابطه مبادله بین کشورهای توسعه نیافته و توسعه یافته، تغییرات سریع تکنولوژی و شوک‌های خارجی ناشی از آن، بازارهای جهانی و الگوهای مسلط بر آنان، معضلات حضور در تقسیم کار جهانی ... بروز کرده و تقریباً نقش نظاره‌گری و تسلیم‌پذیری را برای جوامع توسعه نیافته پدید آورده است. و این سئوال امروزه مطرح است که آیا جوامع توسعه نیافته، فرصت لازم برای حفظ دست‌آوردهای کنونی خود را خواهند داشت، چه رسد به تسریع رشد و اعتلای سطح آن؟

Report this page